Over ons

Achter het woonhuis aan de Biezenstraat nr. 9 te Oisterwijk is het allemaal begonnen. Na jarenlange ervaring bij diverse woninginrichters te hebben opgedaan startten Jan en Diny Michiels hun eigen bedrijfje genaamd “Gordijnenboetiek Diny”. Op kleine schaal weliswaar maar het begin was er. Al snel werd duidelijk dat hun ondernemersactiviteiten niet meer pasten in het toenmalige onderkomen. Uitgekeken werd naar een locatie waar het nieuwe bedrijf “Jan Michiels dé complete woninginrichter” écht van de grond kon komen


De keuze viel daarbij op Haaren waar in 1980 een compleet nieuwe woninginrichting werd geopend. Verkoopvloeroppervlakte: 150 m². De toename in vraag en aanbod maakte uitbreiding regelmatig noodzakelijk. Om meer expansie te krijgen (het bedrijf bleef maar groeien) namen Jan en Diny in 1991 een woninginrichting over in Moergestel. Zo werd de winkel in Haaren gerund door Jan en de winkel in Moergestel door Diny.

En waar het ondernemersechtpaar altijd van gedroomd hadden kwam uit. De opvolging diende zich aan in de persoon van François Michiels, de tweede zoon van Jan en Diny. Sinds 1997 is hij werkzaam in het bedrijf. Dit heeft ook geleid tot nog meer uitbreiding door een bestaande woninginrichter in 2001 over te nemen. In de jaren daarna hebben wij veel aan de naamsbekendheid gewerkt in Midden-Brabant en zo wisten we een steeds grotere klantenkring op te bouwen.

Doordat we vaak spraken over centraliseren hebben we de ogen de kost gegeven. Het liefst zouden we terugkeren naar Oisterwijk waar het allemaal begon. Dat is ons dan ook zeker gelukt. We hebben een aantal jaren intensief gezocht maar het resultaat mag er zijn vinden wij. Aan het sprendlingenpark 40-42 te Oisterwijk hebben wij alles onder één dak.

Jan Michiels Dé complete Woninginrichter heet inmiddels Michiels Woonstijl doordat dit industriële pand vroeg om een naamsverandering waarbij de familienaam “Michiels” niet vergeten werd.

Graag ontvangen wij u in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

Team Michiels Woonstijl

Over Michiels Woonstijl